Andretti, Lawson, Norris, Sargeant – csütörtöki F1-es hírek

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Andretti, Lawson, Norris, Sargeant – csütörtöki F1-es hírek

A legfrissebb információk szerint egyelőre nincs hivatalos megerősítés arról, hogy lesz-e új csapat a Formula-1 mezőnyében. Az Andretti neve merült fel a leginkább, és egy friss nyilatkozat alapján úgy tűnik, hogy csak ők nyerték el a helyet. Rodin Carlin, akik a Ferrari erőforrással és női pilótával szeretnének indulni, sok sikert kívántak az amerikai csapatnak.

A Red Bull csapatával kapcsolatban több érdekes nyilatkozat is napvilágot látott. Christian Horner, a csapatfőnök cáfolta, hogy megígérték volna Liam Lawsonnak a versenyzőülést 2025-re, de Lawson azt nyilatkozta, hogy a Red Bullnál tapasztalt nyomás felkészítette őt a váratlan helyzetek kezelésére.

Horner beszélt arról is, hogy jó eséllyel Liam Lawson ülhet majd az autóban Katarban, mivel Daniel Ricciardo visszatérése „nem valószínűsíthető”. A csapatfőnök azt is elmondta, hogy a 2025-ös szezonra szeretnének a lehető legjobb pilótapárost, így figyelik Lando Norrist is, aki a Formula Podcast pilótarangsorában egyre feljebb kerül.

Az egyik IndyCar versenyző szerint a Mercedesnek Alex Palout kéne szerződtetnie, mert ő a világ legjobb autóversenyzője, még jobb, mint Max Verstappen. A Mercedes azt nyilatkozta, hogy továbbra is folytatják a fejlesztéseket, bár fókuszjuk egyértelműen a 2024-es autó fejlesztésén van.

A Williams csapat pályamérnöke elmondta, hogy James Vowles Logan Sargeant mellett teszi le a voksát, és további energiákat fektetne a fiatal tehetségbe. Franz Tost visszaemlékezett a Red Bull és a Honda közös történetére, míg Frederic Vasseur a McLaren idei teljesítményéről elmélkedett.

Mészáros Sándor, kollégánk a Hungaroringen sétált rajongók társaságában, ahol virtuálisan Robert Kubica és Gerhard Berger is részt vettek. Carlos Sainz pedig egy különleges golftornán vett részt, melyről beszámoltak.

Marc Marquez, a MotoGP világbajnok sejtelmes választ adott a jövőjével kapcsolatos kérdésekre, és utalt arra, hogy talán már meggyőzték a folytatást illetően.

Tovább a cikkhez

Forrás: Formula

Kapcsolódó bejegyzések